Turisticka organizacija Vlasenice
EnglishSrpski

2.jpg
Opština Vlasenica

SŠC "M. Vlačić" - Dan škole
21. 05. 2015.
U petak, 22. maja Srednjoškolski centar "Milorad Vlačić" obilježava Dan škole i 55 godina od osnivanja prve gimnazije u Vlasenici.
 
Učenici i profesori centra su pripremili bogat kulturno-umjetnički program, organizovana su takmičenja u nekoliko sportskih disciplina a biće dodjeljene i nagrade za najbolja učenička dostignuća u ovoj godini.
 
Program počinje u 9 časova u zgradi SŠC.
 
 
Renovirana sportska sala SŠC "M. Vlačić" u Vlasenici
30. 04. 2015.
Sportska sala SŠC "M. Vlačić" ponovo može dočekati najeminentnije sportiste i sportske ekipe - u potpunosti je renovirana  i spremna za upotrebu.
Urađen je novi parket, novi koševi, sredjene su tribine i svlačionice, sve to na radost vlaseničkih srednjoškolaca i sportista koji ponovo imaju odlične uslove za rad i trening.
 
 
April - mjesec čistoće
17. 04. 2015.
April mjesec se tradicionalno proglašava za mjesec čistoće grada Vlasenice.U tom cilju je  formirana komisija čiji je osnovni zadatak da sačini Program uređenja grada i da prati njegovu realizaciju.
 
Sva pravna i fizička lica su pozvana da uzmu učešće u čišćenju i uređenju grada i to: da očiste neposrednu okolinu objekata u kojima stanuju, očiste podrumske prostorije, preostalo ogrevno drvo uredno slože i uskladište u podrume i time oslobode zelene površine i parkinge, da smeće ne odlažu izvan kontejnera a kabasto smeće deponuju pored kontejnera i obavijeste KP "Čistoća" ad Vlasenica.
 
Obilježavamo Svjetski dan poezije
23. 03. 2015.
Povodom Svjetskog dana poezije (21.03.) Književni klub "Luča"  i Narodna biblioteka Vlasenica organizuju
"Pjesnička susretanja"

Učestvuju članovi Književnog kluba "Luča" iz Vlasenice.
 
Prostorije Narodne biblioteke u Vlasenici, ponedjeljak (23.03.) od 18 časova (ulaz slobodan).

 
Proljeće u Vrelu
18. 03. 2015.
Vlasenički planinari u subotu (21.03.) obilježavaju Svjetski dan voda tradicionalnim izletom do vodopada Vrelo pored istoimenog sela.Ovaj vodopad predstavlja jedan od najatraktivnijih prirodnih lokaliteta na području regije Birač (pripada opštini Šekovići).
Našim planinarima ove godine će se pridružiti učenici srednjih škola i planinari iz Milića i Zvornika.
 
Okupljanje svih zainteresovanih je na parkingu kod stadiona do 9,00 časova.Cijena povratne karte do Tišče je 3 KM.Prijavljivanje je do četvrtka (19.03.) kod Dragana Ilića, predsjednika PED "ACER" Vlasenica (uz uplatu za prevoz).
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 82 - 86 of 482