Turistička organizacija opštine Vlasenica - Aktuelno
Turisticka organizacija Vlasenice
EngleskiSrpski

1.jpg
Opština Vlasenica

Festival pozorišta za mlade Republike Srpske
09. 10. 2008.

 POVRATAK MUZE TALIJE

Nakon dvadesetak godina Vlasenica će ponovo biti domaćin pozorišnim amaterima

 

Od sljedeće srijede 15. oktobra Vlasenica će biti domaćin Festivalu pozorišta Republike Srpske, na kojem će pozorišni amateri izvesti 14 najboljih svojih ostvarenja postavljenih na scenu tokom ove i prošle godine.

Na Festivalu pozorišta ''Vlasenica 2008'' će učestvovati pozorišta mladih i pozorišne grupe iz Istočnog Sarajeva, Zvornika, Višegrada, Kosovske Mitrovice, Brčkog, Banja Luke, Kozarske Dubice, Trebinja, Smedereva  i Beograda, a  u programu festivala, koji će trajati pet dana, će biti izvedene i 4 predstave za djecu.


 

Detaljnije...
 
Svjetski dan turizma u Vlasenici - 27.09.2008.
29. 09. 2008.

 Povodom svjetskog dana turizma 27.09., u holu SŠC „Milorad Vlačić“ u Vlasenici odrzan je prigodan program u organizaciji Turističke organizacije opštine Vlasenica,  učenika i profesora Srednje turističke škole i rukovodstva Srednjoškolskog centra. Za tu priliku, prostor u kome se manifestacija održavala je bio ukusno aranžiran i dekorisan.Bilo je tu suvenira, predmeta kućne radinosti, tradicionalnih ručno izradjenih odjevnih predmeta, rukotvorina od drveta...Sve pohvale za prelijep enterijer zaslužuju učenici i profesori koji su sve to spremali danima prije same manifestacije.

Detaljnije...
 
Završna konferencija projekta - Jačanje zapošljavanja i ekonomskih aktivnosti
26. 09. 2008.

„Predstavljanje rezultata projekata i pozitivnih primjera“

Završna konferencija projekta - Jačanje zapošljavanja i ekonomskih aktivnosti kroz akcije u lokalnoj zajednici i medjusektorsku saradnju organizovana je 25.09.2008. u hotelu BOSNIASarajevo, od strane italijanske nevladine organizacije CISP (Comitato Internazionale per lo sviluppo dei popoli) sa sjedistem u Tuzli u saradnji sa lokalnim partnerima : UŽ „Priroda“ Bratunac, CD „Nove Nade“ Srebrenica i opštinama : Bratunac, Milići, Srebrenica, Vlasenica.

 

Detaljnije...
 
<< Početak < Prethodna 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 496 - 498 of 498