Turisticka organizacija Vlasenice
EnglishSrpski

7.jpg
Opština Vlasenica

Satirični karavan časopisa "Nosorog" u Vlasenici
26. 05. 2016.
U petak, 27.05., u prostorijama Narodne biblioteke u Vlasenici biće predstavljen časopis za satiru, humor i karikaturu "Nosorog" iz Banja Luke.
 
Program:
- otvaranje izložbe karikatura
- predstavljanje časopisa "Nosorog"
- književno veče humoristično-satiričnog sadržaja
 
Učestvuju: Miladin Berić, Živko Vujić, Gojko Mandić, Milad Obrenović, Nebojša Borovina, Savo Radulović.
 
Program počinje od 18 časova.
 
Program "Đačka putovanja"
21. 04. 2016.
U skladu sa Strategijom razvoja turizma Republike Srpske (2011-2020.), Ministarstvo trgovine i turizma i Turistička organizacija Republike Srpske realizuju i aktivnosti koje se odnose na razvoj i promociju domaćeg turizma.
Jedna od takvih aktivnosti je i promocija programa "Đačka putovanja". Cilj ovoga projekta jeste usmjeravanje đačkih putovanja učenika osnovnih škola (ekskurzije, škole u prirodi, izleti) na prostore Republike Srpske. Realizacija ovih putovanja u Republici Srpskoj bi imala veoma pozitivne ekonomske efekte (nova radna mjesta, dodatna zapošljavanja),  edukativni  i sigurnosni karakter.
U promociji programa "Đačka putovanja" učestvuju i opštinske turističke organizacije koje iste promovišu u osnovnim školama na prostoru svojih opština.
 
 
 
Sajam turizma u Bijeljini (15-16.04.)
18. 04. 2016.
 U Bijeljini je u petak i subotu (15. i 16. 04.) održan sedmi po redu Međunarodni sajam turizma i gastro-kulture "Bijeljina-turist 2016". Više od 100 izlagača iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Republike Srpske predstavilo je turističku  i gastro-ponudu. Domaćin sajma ove godine je bio renovirani hotel "Drina" u centru Bijeljine.
 
Turistička organizacija Republike Srpske je uredila izložbeni prostor na kome su se predstavile turističke organizacije opština i gradova Republike Srpske. Učešće je uzela i Turistička organizacija opštine Vlasenica sa svojim promotivnim materijalima kao i promotivnim materijalima nekih od nosilaca turističke ponude u Vlasenici i okolini (motel "M", Omladinski hostel "Stara škola", Planinski kamp "Jazavčije rupe" Han Pijesak).
 
Lovačko veče - LU "Igrišta" Vlasenica
14. 04. 2016.
Lovačko udruženje "Igrišta" iz Vlasenice u subotu (16.04.) organizuje tradicionalnu manifestaciju "Lovačko veče" u hotelu "Panorama".
Organizovan je bogat zabavni program a goste će zabavljati bend  "Naša priča".
 
Cijena ulaznice je 20 KM (večera -  lovački gulaš, pečenje, salata, piće, desert, kafa). Program počinje od 19 časova.
 
Detaljne informacije na telefone: 066 382 457 i 065 536 475.
 
 
 
 
April - mjesec čistoće
06. 04. 2016.
 April mjesec se tradicionalno proglašava za mjesec čistoće u Vlasenici. U tom cilju je  formirana komisija čiji je osnovni zadatak da sačini Program uređenja grada i da prati njegovu realizaciju.
 
Sva pravna i fizička lica su pozvana da uzmu učešće u čišćenju i uređenju grada i to: da očiste neposrednu okolinu objekata u kojima stanuju, očiste podrumske prostorije, preostalo ogrevno drvo uredno slože i uskladište u podrume i time oslobode zelene površine i parkinge, da smeće ne odlažu izvan kontejnera a kabasto smeće deponuju pored kontejnera i obavijeste KP "Čistoća" ad Vlasenica (056 733 460).
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 46 - 50 of 491