Turistička organizacija opštine Vlasenica - Aktuelno
Turisticka organizacija Vlasenice
EngleskiSrpski

1.jpg
Opština Vlasenica

"Biking and Heritage for Bosnia and Herzegovina" - vikend u Hercegovini
01. 06. 2016.
Posjetom Hercegovini i nekropolama stećaka u okolini Konjica i Nevesinja (28. i 29. 05.) nastavljen je projekat
Biking and Heritage for Bosnia and Herzegovina". Vlasenički biciklisti, okupljeni u Biciklistički klub "KPL Vlasenica" učestvuju u realizaciji ovog projekta zajedno sa biciklistima iz Sarajeva i Mostara te su ovaj put imali priliku da obiđu prirodne i kulturno-istorijske znamenitosti ovog dijela BiH.
 
 
 
Veče folklora u Vlasenici (subota, 28.05.)
27. 05. 2016.
SPKD "Prosvjeta" iz Vlasenice organizuje "Veče folklora" koje će se održati u sportskoj sali SŠC "M. Vlačić" u Vlasenici (subota, 28.05.).
 
U programu učestvuju kulturno-umjetnička društva i folklorne sekcije iz:
 
- Han Pijeska
- Šekovića
- Bratunca
- Rogatice
- Milića
- Srebrenice
- Vlasenice
 
Ulaz je slobodan a program počinje od 19 časova.
 
Satirični karavan časopisa "Nosorog" u Vlasenici
26. 05. 2016.
U petak, 27.05., u prostorijama Narodne biblioteke u Vlasenici biće predstavljen časopis za satiru, humor i karikaturu "Nosorog" iz Banja Luke.
 
Program:
- otvaranje izložbe karikatura
- predstavljanje časopisa "Nosorog"
- književno veče humoristično-satiričnog sadržaja
 
Učestvuju: Miladin Berić, Živko Vujić, Gojko Mandić, Milad Obrenović, Nebojša Borovina, Savo Radulović.
 
Program počinje od 18 časova.
 
Program "Đačka putovanja"
21. 04. 2016.
U skladu sa Strategijom razvoja turizma Republike Srpske (2011-2020.), Ministarstvo trgovine i turizma i Turistička organizacija Republike Srpske realizuju i aktivnosti koje se odnose na razvoj i promociju domaćeg turizma.
Jedna od takvih aktivnosti je i promocija programa "Đačka putovanja". Cilj ovoga projekta jeste usmjeravanje đačkih putovanja učenika osnovnih škola (ekskurzije, škole u prirodi, izleti) na prostore Republike Srpske. Realizacija ovih putovanja u Republici Srpskoj bi imala veoma pozitivne ekonomske efekte (nova radna mjesta, dodatna zapošljavanja),  edukativni  i sigurnosni karakter.
U promociji programa "Đačka putovanja" učestvuju i opštinske turističke organizacije koje iste promovišu u osnovnim školama na prostoru svojih opština.
 
 
 
Sajam turizma u Bijeljini (15-16.04.)
18. 04. 2016.
 U Bijeljini je u petak i subotu (15. i 16. 04.) održan sedmi po redu Međunarodni sajam turizma i gastro-kulture "Bijeljina-turist 2016". Više od 100 izlagača iz Hrvatske, Srbije, Slovenije i Republike Srpske predstavilo je turističku  i gastro-ponudu. Domaćin sajma ove godine je bio renovirani hotel "Drina" u centru Bijeljine.
 
Turistička organizacija Republike Srpske je uredila izložbeni prostor na kome su se predstavile turističke organizacije opština i gradova Republike Srpske. Učešće je uzela i Turistička organizacija opštine Vlasenica sa svojim promotivnim materijalima kao i promotivnim materijalima nekih od nosilaca turističke ponude u Vlasenici i okolini (motel "M", Omladinski hostel "Stara škola", Planinski kamp "Jazavčije rupe" Han Pijesak).
 
<< Početak < Prethodna 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 51 - 55 of 498