Turistička organizacija opštine Vlasenica - Aktuelno
Turisticka organizacija Vlasenice
EngleskiSrpski

5.jpg
Opština Vlasenica

"Igrišta" punim kapacitetom
20. 03. 2009.
     
Iako kalendarski počinje proljeće, naš ski centar spremno dočekuje goste i za predstojeći vikend.Snijega ima u dovoljnim količinama, staze su uređene a svi ski liftovi su u funkciji.                                                                          
 
Rok koncert
18. 03. 2009.
                                                                                                                                                                 
 U subotu, 14.03. u holu SŠC "Milorad Vlačić" u Vlasenici održan je koncert rok i hip-hop muzike.Organizator je bio Savjet učenika SŠC "Milorad Vlačić" , uz pomoć Omladinskog savjeta Vlasenica i Omladinskog savjeta Milići.Učestvovali su bendovi iz Zvornika, Milića i Šekovića. 
 
Izložba ženskih ručnih radova
06. 03. 2009.
Centar za kulturu Vlasenica, povodom 8.marta - medjunarodnog Dana žena, organizuje Izložbu ženskih ručnih radova.Izložba je prodajnog karaktera a održava se u holu bioskopske sale od 7.- 10.marta (12 do 18 časova).
 
Poetsko veče slijepih i slabovidih RS
06. 03. 2009.
Povodom medjunarodnog Dana žena - 8.marta, u organizaciji Saveza slijepih RS održaće se Poetsko veče slijepih i slabovidih RS.Poetsko veče se održava u hotelu "Panorama", 6.marta (petak) sa početkom u 18,30 časova.
Učestvuju : Borka Tadić iz Banjaluke, Sanja Božić iz Istočnog Sarajeva, Rada Todorović iz Vlasenice i drugi.
Muzička pratnja :Violeta Pećić - klavir, Mirjana Rakić - flauta i Jovo Jerković - gitara.
Gosti večeri su Gordana Milošević i Danka Kezunović pjesnikinje iz Vlasenice.
Tehnički organizator i domaćin je Medjuopštinska organizacija slijepih Vlasenica, a pokrovitelji su Ministarstvo prosvjete i kulture  RS, Opština Vlasenica i Opština Milići.Ulaz je slobodan.
 
31. Medjunarodni sajam turizma u Beogradu
03. 03. 2009.
   Od 26.02. do 01.03.2009.godine u Beogradu je održan tradicionalni 31. Medjunarodni sajam turizma.Manifestacija za koju se opravdano smatra da je vodeći sajam turizma jugoistočne Evrope i ovaj put je okupila veliki broj učesnika, oko 850 izlagača iz 38 zemalja svijeta.
Turistička organizacija opštine Vlasenica je uzela učešće, a ovaj put smo, zajedno sa kolegama iz ostalih turističkih organizacija RS, bili smješteni na izložbenom prostoru privredne komore Republike Srpske i Republike Srbije ( u organizaciji Ministarstva trgovine i turizma RS).Za svo vrijeme našeg boravka na Sajmu (četvrtak-nedjelja), osnovni utisak je bila veoma velika posjećenost, sigurno najveća u poslednjih nekoliko godina.Zemlja - partner ove godine je bio je Tunis, a regija - partner Istra.Po prvi put učešće su uzeli Libija, Sirija i privredna komora Splita.Turističke agencije su odobravale sajamski popust 5-10 posto za kupljene aranžmane, a osim velikog broja zemalja koje su direktno uzeli učešće na Sajmu, bile su zastupljene turističke destinacije sa svih kontinentinenata preko domaćih predstavnika i posrednika.
 
<< Početak < Prethodna 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 461 - 465 of 497