Turistička organizacija opštine Vlasenica - Aktuelno
Turisticka organizacija Vlasenice
EngleskiSrpski

2.jpg
Opština Vlasenica

Čišćenje grada
10. 04. 2009.
U okviru manifestacije "April - mjesec čistoće", danas i sutra (petak i subota) organizovane su masovne akcije čišćenja grada.U aktivnostima učestvuje veliki broj građana, učenika vlaseničkih škola, njihovih profesora, radnika vlaseničkih preduzeća i ustanova.
 
Više fotografija u galeriji
 
Proljeće u Vlasenici...
09. 04. 2009.
Sunčano i toplo vrijeme u toku posljednjih nekoliko dana izmamilo je veliki broj šetača na ulice Vlasenice.Počele su sa radom bašte u okviru kafića a naš grad izgleda mnogo življe i veselije.Jasni znaci da je poslije duge zime u našim krajevima konačno stiglo proljeće...
 
April - mjesec čistoće grada
03. 04. 2009.
                                                  
April mjesec je tradicionalno posvećen čistoći našeg grada.Rješenjem Načelnika opštine formirana je  komisija koja je napravila plan aktivnosti u predstojećem periodu.Gradjani Vlasenice, sva pravna i fizička lica, su obavješteni da su dužni da očiste neposrednu okolinu objekta u kome stanuju, podrumske prostorije stambenih zgrada, da se ogrevno drvo uskladišti kao i da se oslobode zelene površine i parking prostori u gradu.Takodje, planirana su uredjenja divljih deponija u okolini grada, sječa dotrajalih stabala na pojedinim lokacijama u gradu i nabavka jednog broja kontejnera i korpi za smeće.
 
Predvidjene su nagrade za najljepše uredjeno dvorište (privatnih i poslovnih objekata) i najljepši balkon.
 
Proljećni raspust na skijama
27. 03. 2009.
S obzirom da visina snježnog pokrivača pruža mogućnost za  bavljenje zimskim sportovima i rekreativnim aktivnostima, ski centar "Igrišta" će raditi za predstojeći vikend i u toku sledeće sedmice (za vrijeme proljećnog raspusta).Kad već nije bilo snijega za vrijeme raspusta u januaru, ovo je šansa da se propušteno jednim dijelom nadoknadi..
U slučaju ekstremnih promjena vremenskih prilika (čemu smo bili svjedoci prethodih dana), može doći do izmjena režima rada ski centra.
 
 
 
Više  informacija na telefon :
+387 56 735 735 (recepcija hotela "Panorama"-"Igrišta"AD)
 
Snijeg otežava rad ski centra "Igrišta"
21. 03. 2009.
U noći između petka i subote ponovo je počeo da pada snijeg, a obilne padavine još uvijek ne prestaju.Saobraćaj na magistralnom putu ka Sarajevu se odvija otežano, naročito na dijelu puta Vlasenica-Han Pijesak.
Ekipe "Igrišta" ad su na terenu i pokušavaju da omoguće normalno funkcionisanje ski centra "Igrišta" u nedjelju.
 
 
 
Informacije o ski centru "Igrišta" na broj telefona :
 
+387 56 735 735 (recepcija hotela "Panorama")
 
<< Početak < Prethodna 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 456 - 460 of 498