Turistička organizacija opštine Vlasenica - Aktuelno
Turisticka organizacija Vlasenice
EngleskiSrpski

2.jpg
Opština Vlasenica

Međunarodni sajam turizma u Banjaluci
27. 04. 2009.
Turistička organizacija opštine Vlasenica uzela je učešće na Međunarodnom sajmu turizma u Banjaluci 22-24. aprila.Na našem izložbenom  prostoru predstavili smo turističku ponudu našeg grada, sa posebnim akcentom na manifestacije u toku godine u Vlasenici i omladinski turizam.Takođe, na posebnom pultu u okviru našeg izložbenog prostora predstavljeni su vlasenički hotelijeri putem njihovih promotivnih materijala.Na sajmu je učestvovalo oko 50 izlagača iz BiH i Srbije.
Fotografije u galeriji.
 
Svjetski dan knjige - Književno veče
21. 04. 2009.
Povodom Svjetskog dana knjige (23.04.) u prostorijama Narodne biblioteke u Vlasenici biće održano Književno veče.Organizator je  Centar za kulturu  u saradnji sa SŠC "Milorad Vlačić" i Narodnom bibliotekom.Pored velikog broja gostiju-učesnika koji će govoriti svoje stihove, na manifestaciji će nastupiti i hor SŠC"Milorad Vlačić" iz Vlasenice.Početak manifestacije je 23.04. u 18 časova, a ulaz je slobodan.
 
Sportski dan u znaku atletike
16. 04. 2009.
U Vlasenici je danas održano takmičenje u atletici za učenike srednjih škola sa područja regija Semberija i Birač.S obzirom da je u SŠC"Milorad Vlačić" u Vlasenici bio organizovan sportski dan, učenici i profesori su veoma aktivno učestvovali u organizaciji takmičenja i, naravno, bili dobri domaćini našim gostima.Program je počeo nastupom folklorne sekcije SPKD "Prosvjeta" iz Vlasenice i defileom takmičara, a zatim su uslijedila takmičenja po disciplinama.
Detaljnije...
 
Vlasenica domaćin takmičenja u atletici
15. 04. 2009.
Gradski stadion u Vlasenici će sutra (četvrtak 16.04.) biti mjesto održavanja takmičenja u atletskim disciplinama za učenike srednjih škola sa područja regija Birač i Semberija.Program počinje u 09,30h nastupom folklorne sekcije SPKD "Prosvjeta" Vlasenica i svečanim defileom učesnika, a prisutnima će se obratiti i načelnik opštine Vlasenica Mladen Popović.Organizator i domaćin takmičenja je SŠC "Milorad Vlačić" iz Vlasenice uz podršku Ministarstva za omladinu i sport RS, Opštine Vlasenica i fabrike aluminijuma- Alpro Vlasenica.
 
Izlet do vodopada Vrelo
13. 04. 2009.
Planinarsko-ekološko društvo "ACER" iz Vlasenice je u nedjelju (12.04.) organizovalo izlet do vodopada Vrelo i istoimenog sela (opština Šekovići).Od Vlasenice do Tišče je organizovan prevoz a sledećih nekoliko kilometara do odredišta je proteklo u laganoj šetnji kroz živopisne predjele.Sunčano i toplo vrijeme je upotpunilo utisak i uljepšalo boravak na jednom od najljepših lokaliteta naše regije.
 
Fotografije u galeriji.
 
<< Početak < Prethodna 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Sledeća > Kraj >>

Rezultati 451 - 455 of 498