Turistička organizacija opštine Vlasenica - Pohod u Pjenovac (nedjelja, 07. 02.)
Turisticka organizacija Vlasenice
EngleskiSrpski

3.jpg
Opština Vlasenica

Pohod u Pjenovac (nedjelja, 07. 02.)
18. 01. 2016.
Tradicionalna planinarska manifestacija "Pohod u Pjenovac" i ove godine se održava za vrijeme prvog vikenda u februaru (06. i 07.02.).
Kao i obično, očekujemo veliki broj posjetilaca iz BiH i država u okruženju a naši planinari (PED "ACER") i svi građani Vlasenice potrudiće se da budu dobri domaćini svima.
 

 
PROGRAM MANIFESTACIJE
 
Subota, 6. februar

Doček i smještaj planinara iz drugih gradova koji namjeravaju prenoćiti u Vlasenici. Obezbijeđen je smještaj u motelu “M” (25 KM u hotelu i 20 KM u depandansu), restoranu „Pogled“ (20 KM) i privatni smještaj (10 – 15 KM).
Doček planinara će biti u klubu “SKY” u centru Vlasenice.
20.00 -  Planinarsko veče u klubu “SKY” sa muzikom uživo. U toku večeri gostujućim društvima će biti uručene prigodne diplome.
 
Nedjelja, 7. februar

08.00 Okupljanje planinara na parkingu kod hotela „Panorama“. Prevoz planinara do Pećine. 
08.30 Otvaranje pohoda i pješačenje preko najljepših dijelova Javor planine. Planiramo ići stazom preko Debelog brda, Igrišta, Podkozlovače, pored rijeke Bjesnice, preko Mrkova, do Pjenovca uz usputne kraće odmore. Staza je duga oko 14 kilometara, a dolazak u Pjenovac je između 14.00 i 15.00 časova.
Ručak za sve učesnike pohoda je kod Manastira u Pjenovcu.
Prevoz planinara do Vlasenice. Molimo planinarska društva koja dođu sopstvenim autobusima i kombijima da ih iskoriste i za prevoz od Pjenovca. 
Zatvaranje manifestacije.

Zbog velikih organizacionih troškova svi učesnici pohoda uplaćuju po 2 KM participacije.
Informacije i rezervacije: 065 140 937 (Dragan Ilić, predsjednik PED ”ACER” Vlasenica ili na facebok grupi PED “ACER” Vlasenica)
 
 
 
< Prethodno   Sledeće >