Turistička organizacija opštine Vlasenica - Završna konferencija projekta - Jačanje zapošljavanja i ekonomskih aktivnosti
Turisticka organizacija Vlasenice
EngleskiSrpski

1.jpg
Opština Vlasenica

Završna konferencija projekta - Jačanje zapošljavanja i ekonomskih aktivnosti
26. 09. 2008.

„Predstavljanje rezultata projekata i pozitivnih primjera“

Završna konferencija projekta - Jačanje zapošljavanja i ekonomskih aktivnosti kroz akcije u lokalnoj zajednici i medjusektorsku saradnju organizovana je 25.09.2008. u hotelu BOSNIASarajevo, od strane italijanske nevladine organizacije CISP (Comitato Internazionale per lo sviluppo dei popoli) sa sjedistem u Tuzli u saradnji sa lokalnim partnerima : UŽ „Priroda“ Bratunac, CD „Nove Nade“ Srebrenica i opštinama : Bratunac, Milići, Srebrenica, Vlasenica.

 

Na završnoj konferenciji navedenog projekta prezentirane su aktivnosti i rezultati projekta i predstavljeni pozitivni primjeri u projektnim opštinama (Bratunac, Milići, Srebrenica, Vlasenica). Na konferenciji su prisustvovali i direktor CISP gospodin Paolo Dieci kao i gospodja Deborah Rezzoagli, predstavnik CISP za Istočnu Evropu.

Izmedju ostalih dostignuća na smanjenju siromaštva sa osvrtom na projektne aktivnosti, predstavnici opštine Vlasenica i Turističke organizacije naše opštine su uzeli učešće kao i u projektima koji se odnose na turističku djelatnost.

U saradnji sa predstavnicima ostalih opština obuhvaćenih projektom i predstavnicima opština Zvornik i Šekovići, uspješno je priveden kraju projekat izrade turističke brošure koja se odnosi na turističku ponudu ovih opština.

Takodje, predstavljena je i internet prezentacija Turističke organizacije naše opštine, koja je finansirana od strane CISP.

 
< Prethodno   Sledeće >